A természetes mosó- és mosogatószerek

ÁSZF

Üzletszabályzat

A megrendelés elküldésével és annak visszaigazolásával szerződés jön létre a greenester.hu webáruház (Kálmán Eszter E.V.), mint Eladó és a megrendelő, mint Vevő között.

Cégadatok

Cégnév: Greenester-Zöldeszter /Kálmán Eszter, egyéni vállalkozó 55848402
Székhely: 2613 Rád, Mindszenty utca 73.
Tel.: +36 70 665 9630
E-mail címe: info@greenester.hu
Weboldal címe: www.greenester.hu / www.greenester.net
Adószám: 57239082-1-33
Bankszámlaszám: K&H Bank 10405004-50526986-89761000

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház környezettudatos mosóport és mosogatógép tablettát termékeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

Elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 15 napon belül a Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az Eladó köteles az áruért kifizetett vételárat visszatéríteni a Vevőnek az elállást, ill. az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik. A Vevő pedig köteles az árut eredeti állapotában az Eladónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket.

Garancia

Az Ön által megrendelt termékekre garanciát vállalunk. Ha a megrendelt áru hibás vagy a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Ehhez kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Vevőszolgálattal (info@greenester.hu) és küldje vissza a terméket a számlával együtt címünkre, a mi költségünkre. Ha a cserelehetőségét nem kívánja igénybe venni, az áru vételárát visszatérítjük Önnek.

Adatvédelem

Az Greenester-Zöldeszter birtokába került adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azokat tovább. Ezekért az adatok titoktartásáért a vállalkozást vezető személye garanciát vállal. 

Jognyilatkozat

Az greenester.hu-t (a továbbiakban: weboldal) Kálmán Eszter E.V.  (a továbbiakban: Üzemeltető) működteti. A weboldalt az Internet közcélú hálózatán a http://www.greenester.hu címen lehet elérni. Az oldal linkgyűjteményei tekintetében az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében az adott linkhez tartozó oldal szerkesztői minősülnek szolgáltatónak. A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat. A weboldal használata kizárólag ezen feltételeknek és szabályoknak megfelelően történhet. Amennyiben a felhasználási és adatvédelmi feltételeit az Üzemeltető a jövőben módosítja, a változásokat a weboldal nyitóoldalán megfelelően közzéteszi és a módosításra a felhasználók figyelmét felhívja.